OVER MIJ:

Raoul Spera

Ik ben Raoul Spera, mijn specialisaties zijn manuele therapie, echografie, schouderklachten en specialist in spier-pees revalidatie middels o.a. shockwave therapie en EPTE.  Daarnaast ben ik docent op Zuyd Hogeschool waar ik verantwoordelijk ben voor de (onderwijs)ontwikkeling op het gebied van schouderklachten.
In 2014 heb ik de opleiding  fysiotherapie afgerond en in 2017 de opleiding manuele therapie MSc.

Echografie is een passie dat is gestart tijdens de opleiding fysiotherapie, waar mijn afstudeerscriptie zich richtte op echografie van de schouder. In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest als gastdocent voor de opleiding fysiotherapie waar ik workshops heb gegeven aan derde jaar studenten omtrent echografie en heb ik diverse lezingen gegeven waaronder op de zorgbeurs Parkstad gericht op echografie en spier-peesrevalidatie.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd en energie aan sport. Mijn passie en uitlaatklep zijn MMA en kickboksen. In deze sport komen geregeld schouderblessures terug waardoor ik ook veelal vechtsporters in de praktijk behandel als judoka’s, worstelaars, grapplers, MMA en kickboksers.

Share This