OVER MIJ:

ARTHUR SONNEVELDT

Ik ben Arthur Sonneveldt en manuele therapie is mijn specialisatie.

Door de jaren heen heb ik veel expertise opgebouwd in de behandeling van (chronische) rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten. Ik vind het altijd weer een uitdaging om te achterhalen waardoor klachten veroorzaakt of in stand gehouden worden.

Dankzij mijn studie en ervaring lukt het me vaak om mensen te helpen met hun klachten. Je maakt als manueel therapeut in dat geval ook echt het verschil.

In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de academie fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Vervolgens ben ik gaan werken in een particuliere praktijk. In die tijd was ik ook verbonden als sportfysiotherapeut bij PSV Tegenbosch in Eindhoven en als trainingsadviseur van professionele veldrijders in Drunen.

In 1988 ben ik als fysiotherapeut gaan werken in het Sint Elizabeth Hospitaal te Curacao. Een hele mooie ervaring! In 1994 ben ik teruggekeerd naar Nederland en ben ik gestart met mijn fysiotherapiepraktijk in Hoensbroek.

De opleiding tot manueel therapeut heb ik in 1995 afgerond en de master opleiding manuele therapie in 2008. Sinds die tijd heb ik hard gewerkt aan de verdere verbetering van mijn kwaliteiten en mijn individuele competenties. Zo heb ik o.a. de cursus Mulligan Concept ABC gevolgd en de cursus BacktoGolf, gericht op expertise met betrekking tot preventie en behandeling van blessures die de golfer beperken ( of kunnen beperken). Als ik niet werk speel ik graag gitaar en ga als het enigszins mogelijk is een rondje golfen of fietsen door het heuvelland.

Share This