Spier-peer centrum

Last van langdurige peesklachten zoals hielspoor, tenniselleboog, achillespeesklachten, peesklachten in knie of schouder?

De afgelopen jaren heeft ons team zich steeds verder verdiept en gespecialiseerd op het gebied van spier- en peesklachten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van peesklachten, zijn wij in staat om een effectievere behandeling aan te bieden.

Onze werkwijze

Wij starten altijd met een uitgebreid vraaggesprek om meer inzicht te krijgen in uw klachten. Vervolgens voeren wij een uitvoerig onderzoek uit, waarbij we metingen uitvoeren en gebruik maken van echografie. Middels de echo kunnen wij eventuele structurele afwijkingen die ten grondslag liggen aan uw klachten in kaart brengen. Dit stelt ons in staat om een goed onderbouwde diagnose te stellen, waarbij we samen tot de beste evidence behandeling kunnen komen.

Welke behandeling we toepassen bekijken we individueel per patiënt. Middels onze echo kunnen we beter bepalen welke behandeling het meest geschikt voor u is. Dit kan bestaan uit shockwave of EPTE. Onze behandelingen gaan altijd gepaard met informeren/adviseren en specifieke oefeningen om uw spier of pees sterker te maken. We evalueren de voortgang middels het opnieuw maken van een echo.

Share This