Fysiotherapie

Wij helpen u met fysiotherapie bij klachten die te maken hebben met houdings- en bewegingsproblemen.
Er zijn vele reden om advies te vragen aan uw fysiotherapeut. U kunt last hebben van spieren, banden, gewrichten of zenuwen.

Fysiotherapie bij Heykens & Sonneveldt

Een blessure, een peesontsteking, zwelling of vochtophoping kan reden zijn om een afspraak te maken, maar ook bijvoorbeeld arthrose (“slijtage”) of klachten die te maken hebben met longen, hart of bloedvaten, met het zenuwstelsel of COPD. Ook kan uw fysiotherapeut u uitstekend begeleiden bij de revalidatie na een heup- of knieprothese, na een voorste kruisbandreconstructie of bij het herstel van een hernia van nek of rug.

Fysiotherapie Heykens & Sonneveldt

Behandeling

Kenmerkend voor onze manier van werken is ook: een goede informatie-uitwisseling over uw klacht en het behandeltraject. Wij stellen u zo goed mogelijk op de hoogte van de factoren die het herstel bevorderen of juist belemmeren.

Hierbij bespreken wij de fysiotherapeutische behandeling en geven u een toelichting op de onderdelen die van toepassing zijn. Dit zijn zaken als oefentherapie, massage, voorlichting, preventie, ergonomie, etc.

Wij werken volgens de laatste onderzoeks- en behandelinzichten uit de medische wetenschap en steken veel energie in het bespreken van onderzoeks- en behandelprotocollen. Voor u de garantie van een optimale behandeling volgens de nieuwste inzichten.

Wij stimuleren onze patiƫnten om actief deel te nemen aan het eigen herstel. Dit kan door gezonde leefgewoonten en het uitvoeren van oefeningen in de thuissituatie.

OFFICIEEL GEREGISTREERDE FYSIOTHERAPEUTEN

U wordt behandeld door vakkundige fysiotherapeuten, met passie voor het vak.Allen zijn goed opgeleid. Onze kennis houden wij voortdurend up-to-date.

Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Als praktijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie, maar ook aan die van de zorgverzekeraars.

Met fysiotherapie kunnen we werken aan verbetering, herstel of stabilisatie.

Share This